Marketonline si Cetelem te ajuta dupa sarbatori !

Cetelem - Rate cu 2 luni de gratie

Asa cum spuneam intr-un post anterior MarketOnline impreuna cu Cetelem au lansat o oferta speciala de sarbatori in care orice produs achizitionat prin sistemul de rate online beneficia de o perioada de gratie de 2 luni din momentul semnarii contractului. Astfel te bucurai de produs atunci cand ti-l doreai si plata ratelor incepea 2 luni mai tarziu.

Pentru ca sarbatorile au insemnat un efort financiar mai pare ca in resn efort financiar mai pare cal anului, ne-am gandit ca ar fi bine sa te poti bucura de aceeasi oferta si acum. Avand aceste ganduri am prelungit perioada acestei oferte deosebite si in luna ianuarie. Mai exact, cumperi orice produs de peste 300 de RON de pe site-ul Marketonline prin intermediul sistemului de finantare Cetelem in luna ianuarie si beneficiezi de 2 luni in care nu plateti absolut nimic. Beneficiezi de o perioada de finantare flexibila, astfel poti rambursa suma intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 48 de luni. Un alt avantaj al acestui sistem il reprezinta faptul ca totul este 100% online, nu este necesar sa te deplasezi la banca, nu ai costuri ascunse si pentru ca ratele sunt fixe si creditul in LEI, esti protejat de fluctuatia cursului valutar si iti poti gestiona mai bine bugetul. Mai multe detalii despre creditul promotional Cetelem poti gasi aici .

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Pentru a putea plasa un comentariu trebuie sa completezi campurile de mai jos. Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.