Stiati in ce an a fost lansat primul laptop Toshiba?

Stiati ca?

Stiati ca primul laptop Toshiba a fost lansat in anul 1985 si avea o greutate de 4.1 kg?

Primul laptop mass market, sub denumirea "Toshiba T1100", avea un pret de 1889 dolari, dar chiar si cu acest pret, destul de mare pentru acea perioada, a avut un real succes, astfel ca de-a lungul timpului Toshiba a lansat modele din ce in mai performante.

Toshiba a fost primul producator din lume care a facut, in anul 1992, saltul la urmatoarea platforma Intel, mai exact cea a procesoarelor 486. In 1994, incepea "era" Intel Pentium, Toshiba fiind si de aceasta data prima companie care a lansat un notebook care rula pe un astfel de procesor.

Primul televizor color a fost produs tot de cei de la Toshiba in anul 1959, iar din 1960 acesta era disponibil pentru a fi cumparat, de cei care isi doreau un astfel de produs.

Primavara incepe cu Toshiba!

Cumpara un laptop Toshiba in perioada 18 februarie – 18 martie 2013 si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 31 de televizoare LED cu diagonala 32 inch Toshiba 32BL502! Astfel, vei putea privi serialul preferat în timp ce trimiti ultimele email-uri din zi.

Mai mult decat atat, la fiecare laptop Toshiba achizitionat in perioada campaniei vei primi un cadou din partea noastra, fara tragere la sorti:

*Pentru laptopurile din seria C – un voucher de 150 lei valabil in magazinele Douglas

*Pentru laptopurile din seriile L si P – un aparat foto Nikon S2600

*Pentru laptopurile din seriile U si Z – un aparat foto Nikon L310.

Te invitam sa iti înregistrezi chiar acum noul laptop ca sa poti participa la tragerea la sorti si sa devii parte din clubul celor care apreciaza cele mai inalte standarde tehnologice: Club Toshiba! 

Pentru inregistrarea dispozitivului dumneavoastra Toshiba, mai multe detalii si regulamentul complet accesati acest link .

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Pentru a putea plasa un comentariu trebuie sa completezi campurile de mai jos. Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.