Telefon Mobil SAMSUNG Smartphone GALAXY Trend Plus S7580

GALAXY Trend Plus S7580

Performanta si rapiditate

Puteti face mai multe sarcini in acelsi timp, fara probleme, datorita procesorlui puternic dual core de 1.2GHz si memoriei RAM de 768MB. Deasemenea are 4GB* memorie interna, asa ca aveti spatiul necesar pentru a stoca toate datele de care aveti nevoie.

Capacitatea de stocare disponibila este mai mica datorita aplicatiilor software ale telefonului.

Performanta telefonului

Android Jelly Bean 

Distreaza-te cu Samsung Galaxy Trend Plus S7580. Navigheaza pe internet si bucurate aplicatiile smartphone-ului rapid si fara probleme. Mai mult decat atat, cu noul panou de notificare puteti sa previzualizati aplicatiile fara a le deschide. Personalizati ecranul de start asa cum va place, cu o varietate de widget-uri disonibile.

Android Optimizat

Divertisment palpitant cu ecranul mare de 4 inchi

Nu mai este nevoie să vă forţaţi privirea încercând să citiţi textele! Nu pierdeţi niciun detaliu când vedeţi fotografii sau videoclipuri! Pe ecranul mare, de 4 inchi, au loc în mod confortabil paginile web, e-mailurile lungi, fotografiile detaliate şi videoclipurile. Toate apar cu o claritate de cristal, în imagini strălucitoare.

Divertisment

Puteti gasi acest telefon foarte bine optimizat, dar si performant in oferta MarketOnline ACCESAND ACEST LINK.

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Pentru a putea plasa un comentariu trebuie sa completezi campurile de mai jos. Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.